Njemačka legenda o Canu i Mandžukiću: ‘Imaju volju, znaju jezik, mogli bi odmah zaigrati’

Foto: Udo Grimberg

Borussia Dortmund prvi je favorit u Bundesligi, a Lothar Matthaus, nekadašnji igrač Bayerna, smatra kako trebaju dovesti dva igrača – Emre Cana i Marija Mandžukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I Can i Mandžukić imaju apsolutnu volju, ne smeta im da krenu iz početka u novom klubu, a tisuću puta su se dokazali na nacionalnom i međunarodnom nivou”, rekao je Matthaus i dodao kako ih Juventus ne cijeni, a oni zaslužu klub koji će ih poštovati.

“Poznaju Bundesligu, znaju jezik, mogli bi odmah zaigrati, ne bi trebali proces prilagodbe i imaju karakter kakav vole navijači iz Dortmunda”, kazao je Mattahus i nahvalio obojicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.