Nogometno ”provjetravanje” Stare dame već je počelo: Juventus nakon fijaska u Ligi prvaka otpisao petoricu igrača

Foto: fah

Kako smo već i najavili nakon debakla i ispadanja već u osmini finala Lige prvaka prvi čovjek Juventusa, Andrea Agnelli, bio je bijesan, a to može značiti samo jedno – rezove. Na udaru kritika prije svih je trener Maurizio Sarri te bi on u vrlo skorom roku mogao postati bivši, umjesto njega trebao bi na klupu Stare dame sjesti bivši trener Tottenhama, Mauricio Pochettino. No, o tom potom…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenuli su već prvi konkretni potezi…

Mediji na Apeninskom poluotoku ne prestaju pisati o katastrofi Juventusa i nezadovoljstvu u klubu nakon preranog ispadanja u Ligi prvaka od Lyona. Bosansko hercegovački reprezentativac Miralem Pjanić već je napustio Juventus, no, da odlazi znalo se i prije debakla protiv francuskog kluba, Pjanić će karijeru nastaviti u Barceloni, koja ima realnu šansu izboriti četvrtfinale Lige prvaka s obzirom na rezultat prve utakmice osmine finala iz Napulja, a koja je završila 1:1.

Na listi za otpis još su petorica igrača torinskog kluba, Calciomercato je objavio da će Juventus ovog ljeta gotovo sigurno prodati Danielea Ruganija, Federica Bernardeschija, Gonzala Higuaina, Samija Khediru i Mattiju De Sciglija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gomilanje igrača se očito, barem kad je Liga prvaka u pitanju, nije isplatilo. Nogometno ”provjetravanje” Stare dame već je očito počelo, i neće se tu stati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.