Marca otkrila zašto se Diego Simeone raduje ispadanju Ronalda iz Lige prvaka

Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši Juventusa oprostili su se od Lige prvaka već u osmini finala. Ispali su od Lyona, u prvom susretu u Francuskoj prije nekoliko mjeseci bilo je 1:0 za Lyon, sinoć u Torinu u uzvratu Juve je golovima Cristiana Ronalda slavio 2:1, no, zbog gola u gostima to Talijanima nije bilo dovoljno za prolaz u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz je, naravno, uzdrmao Juventus koji je imao najveće ambicije kad je u pitanju Liga prvaka. Talijanski mediji pišu kako je trener Maurizio Sarri već na izlaznim vratima.

Juventus je prije dvije godine doveo iz Reala i Ronalda kako bi napokon podignuli najvredniji klupski nogometni trofej, no, i ove su sezone posustali prije završnice. Ronaldo sinoć nije mogao sam, posve je razumljivo zašto neki spekuliraju kako i on razmišlja o odlasku.

Prema pisanju španjolskih medija ispadanje Juventusa obradovalo je trenera Atletico Madrida, Diega Simeonea, čija je momčad već u četvrtfinalu. Naime, Simeone se navodno obradovao ispadanju Stare dame zbog jednog statističkog podatka.  Prema pisanju Marce Simeone može odahnuti jer je on u nokaut fazi Lige prvaka s Atletico Madridom gubio samo od klubova za koje je igrao Ronaldo, a to su naravno Real i Juventus. Drgugim riječima, Simeone vjeruje kako mu je put ove sezone prema finalu Lige prvaka otvoren. Naime, Simeone i Atletico nikad nisu izgubili nokaut utakmicu Lige prvaka protiv ostalih momčadi, već samo ekipa za koje je igrao Portugalac. Dakle, Ronaldo se ponovno oprostio od Lige prvaka prerano te Simeone o njemu više ne mora razbijati glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Atletico Madrid u osmini finala izbacio je još uvijek aktualnog prvaka Europe, Liverpool Jurgena Kloppa. Veliki obol prolasku Atletica u četvrtfinale Lige prvaka dao je i hrvatski reprezentativac, Šime Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.