Novak Đoković vraća se u Beograd, a Goran Ivanišević poručio: ”Igrat će tenis cijela naša regija”

Foto: Instagram/Novak Đoković

Trenutno najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković, uskoro bi se trebao vratiti u glavni grad Srbije – Beograd. Navodno bi Đoković trebao sudjelovati na turniru u Beogradu od 15. lipnja.  Sve je zasad na neki način, jednim dijelom iz opravdanih razloga, obavijeno velom tajne, a jedan dio te ”tajne” razotkrio je bivši hrvatski tenisač, danas trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, koji je za regionalni Sportklub kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovarali smo nekoliko puta. Plan je da nema plana… Šalim se. Plan je da se on (Novak Đoković) vrati u Beograd, zatim treba vidjeti koji će se i kada igrati lokalni turniri.  Janko nešto organizira, i Teniski savez Srbije. Kada uzmemo sve cijela naš regija, to je ozbiljan tenis, s ozbiljnim igračima…”

Goran Ivanišević nije kazao hoće li na turnirima sudjelovati igrači iz Mađarske, Austrije, Italije…, odnosno regije koja je puno bliže Hrvatskoj od recimo Požarevca, inače grada Slobodana Miloševića.

Turnir bi se trebao igrati na Akademiji Janko Tipsarević u Beogradu, postoji mogućnost da se turnir organizira na Đokovićevoj akademiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Poslije neke pripreme, mada ne znam pripreme za što. Po mom mišljenju neće se tenis više igrati ove godine, ali vidjet ćemo. Putovanja, granice, kako će se i kada te što tko otvarati i hoće li morati na testiranje na koronavirus ili karantenu, moramo vidjeti kako će i što biti.Teško je napraviti neki konkretni plan”, rekao je regionalno raspoloženi Goran Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.