Novi Dinamov igrač: “Bog mi je najvažniji u životu”

Foto: snimka zaslona

Marcos Guilherme (21), novi Dinamov nogometaš, otkrio je u razgovoru za Večernji list nekoliko zanimljivih stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odrastao sam u Itarareu, gradiću s 50.000 stanovnika kraj São Paula, ali smo preselili u obližnji grad Curitibu, tamo mi i sad obitelj živi. A u toj je Curitibi vrijeme znatno lošije nego u Zagrebu, tako da nisam šokiran ovom niskom temperaturom”, rekao je.

“Svaki sam trenutak provodio s loptom. Osim što me držala ljubav prema lopti, želio sam napraviti sve da financijski što ranije pomognem obitelji. Naime, živjeli smo skromno, nismo, istina, bili u faveli, mogli smo se svrstati u srednji sloj. Majka mi je profesorica, otac policajac, imam brata i sestru, najmlađe sam dijete u obitelji”, ispričao je o sebi.

“Oduvijek mi je san bio igrati u Europi! I kad sam dobio Dinamov poziv, nisam ni sekunde razmišljao, odmah sam prihvatio ponudu. Nije mi novac uopće bio važan, želio sam doći u Europu kako bih napravio veliku igračku karijeru”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oženjen sam, imam suprugu i sina, koji će uskoro navršiti prvu godinu! Supruga i sin žive s njezinim roditeljima također u Curitibi, tako da moji roditelji često viđaju snahu i unuka. Sin mi je najveći motiv u karijeri, želim mu omogućiti što bolji život, želim da ima sve ono što ja nisam imao kao dijete odrastajući u Brazilu”, otkriva što mu je važno.

“Bog i religija, vrlo sam religiozan. Na drugom mi je mjestu obitelj i sve obiteljske vrijednosti, a na trećem je mjesto moj posao, nogomet…”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.