Novi dres talijanskog prvaka Intera za novu sezonu, navijačima nije promakao jedan detalj

Foto: Footy Headlines

Nakon dugih godina čekanja, konkretno njih 11, Inter je uspio napokon osvojiti naslov prvaka Italije. Ovim je podvigom klub za koji igraju hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Ivan Perišić uspio prekinuti dominaciju Juventusa, koja je trajala devet godina, gotovo koliko je Dinamo dominantan u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je. dakle, osigurao Scudetto na koji čekaju još od 2010. godine te su osokoljeni ovim uspjehom i predvođeni trenerom Antonijom Conteom najavili velike stvari za novu sezonu. Inter radi sa sponzorom Nikeom na kreiranju novih dresova, koje će milanski klub predstaviti uskoro, za novu sezonu, no u javnost je već “procurila” fotografija kako će izgledati gostujuća garnitura.

Tako je Footy Headlines uspio doći do fotografije izgleda novog dresa Intera za gostujuće utakmice, iako ova informacija nije službeno potvrđena činjenica je da spomenuti portal rijetko griješi kad objavljuje takve stvari. Na gostujućem Interovom dresu dominira bijela boja, a na dresu je i jedan od simbola klub “Il Biscione”, odnosno zmija u bojama Intera koja se nalazi na lijevoj strani ovog dresa.

Podsjetimo, posljednji je puta “Il Biscione” bio na dresu Intera u sezoni 2010/11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.