Novi sportski direktor je Aco Petrović

Foto: fah

Novi sportski direktor KK Cibona je Aleksandar Petrović. Naime, predsjednik kluba Ivica Lovrić to je mjesto namijenio Josipu Sesaru, no gradonačelnik Milan Bandić stvar je preuzeo u svoje ruke te sazvao sastanak na kojem je razriješio slučaj u Ciboni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Ace Petrovića Milana Bandića, na sastanku su prisustvovali Cibonini treneri Slaven Rimac i Jurica Golemac, te direktor Domagoj Čavlović koji će uz bivšeg Ciboninog igrača i trenera, Petrovića, pokušati popraviti financijsko stanje u klubu.

“Gradonačelnik je prihvatio moj sanacijski plan i dao mi određena jamstva pa sam se prihvatio tog ekstremno zahtjevnog zadatka. Ne mogu vam reći više jer o detaljima moga plana i našeg dogovora moći ćete čuti sve u srijedu, na prigodnoj presici”, rekao je Petrović.

Aleksandar Petrović je legenda Cibone u kojoj je igrao čak devet godina, a ukupno je šest sezona proveo na klupi najtrofejnijeg zagrebačkoga kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenose mediji, dugovi Cibone iznose skoro 100 milijuna eura, a bivšim igračima, točnije Marku Tomasu duguje oko 3,2 milijuna kuna, Damiru Markoti oko 2,4 milijunam, dok Gordanu Giričeku oko 800.000 kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.