Obilježavanje 109. rođendana Hajduka

Foto: fah

HNK Hajduk danas slavi 109 godina postojanja. Program obilježavanja počeo je jutarnjom misom u crkvi svetog Ante na Poljudu za sve preminule nogometaše, djelatnike, članove i navijače kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Misi su nazočili članovi Uprave i Nadzornog odbora, prvotimci Bijelih, treneri i polaznici Akademije te ostali djelatnici kluba, objavljeno je na klupskim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga delegacija HNK Hajduk na čelu s predsjednikom Uprave Marinom Brbićem, predsjednikom Nadzornog odbora Benjaminom Perasovićem te članovima Sergijem Popovićem, Markom Mustapićem, Ninom Martinićem i predsjednikom Skupštine Vinkom Radovanijem položila je vijence na spomen ploču na sjevernoj tribini poljudskog stadiona.

Komemorativni dio obilježavanja rođendana završen je polaganjem vijenaca na Hajdukovu grobnicu u znak sjećanja na sve nogometaše, trenere i dužnosnike koji počivaju na splitskom groblju Lovrinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.