Obitelj na prvom mjestu: Luka Modrić objavio fotografije s rođendana malene Sofie

Foto: Instagram

Luka Modrić podijelio je nove fotografije sa svojom mlađom kćerkicom Sofijom koja je proslavila 6. rođendan. Nikad nije skrivao koliko voli svoju obitelj, a sada je novom fotografijom raznježio svoje pratitelje diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, njegova mlađa kći Sofia slavila je 6. rođendan, a njezin tata poželio joj je sve najbolje i putem društvenih mreža.

”Sretan rođendan mojoj predivnoj princezi! Volimo te puno! Naš anđeo”, napisao je.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malenoj su u komentarima stigle brojne čestitke, a javila se i supruga Lukinog kuma Matea Kovačića Izabel Kovačić koja je napisala: ”Sosi moja!” te dodala emotikon crvenog srca.

Luka i Vanja u braku su od 2010. godine kad su se vjenčali pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak. U lipnju 2011. godine su izmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a zatim su u hotelu Westin organizirali veliko slavlje na kojem su mladence i njihove brojne uzvanike zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.