Objavljena nova snimka navijačkih nereda u Grčkoj

snimka
Montaža. Narod.hr, izvor. Fah, snimka zaslona

Objavljena je nova snimka navijačkih nereda u Ateni u kojima su sudjelovali i Bad Blue Boysi. Grčka policija još nije našla napadača, ali se javljaju novi svjedoci s novim snimljenim materijalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grčka televizija SKAI navodi da trenutak kad je ubijeni navijač AEK-a uboden nožem nije snimljen nadzornim kamerama. Jedan prolaznik navodno je predao policiji snimku koju je snimio i policija se nada da će iz nje dobiti više informacija.

Na snimci se mogu se vidjeti i Hrvati koji na lijevom ramenu nose bedževe za međusobno prepoznavanje tijekom tučnjava, prenosi SKAI.

“Hrvatima koji su uhićeni zbog izgreda oko stadiona AEK-a osiguranje je od prvog trenutka oduzelo telefone. Kako je vidljivo iz fotodokumenta koji je osigurao SKAI, obrada podataka s nekih mobitela već je počela”, prenosi grčka televizija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pretražuju se mobiteli uhićenih 

Objavljena je i fotografija povijesti pretraživanja Google Mapsa na jednom od mobitela. U povijesti pretraživanja nalaze se adrese stanova u Ateni, u Ampelokipi i Maroussi, a posljednja je s tog mobitela pretražena stanica Eirini.

“Hrvatima koji su uhićeni zbog izgreda oko stadiona AEK-a osiguranje je od prvog trenutka oduzelo telefone. Kako je vidljivo iz fotodokumenta koji je osigurao SKAI, obrada podataka s nekih mobitela već je počela”, prenosi grčka televizija, piše dnevnik.hr

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.