Objavljena snimka trenutka kada je Grezda udario Čolaka…

Foto: snimka zaslona

Rijeka je velikim preokretom (3:2) stigla do finala Kupa, a utakmicu je obilježio nemili događaj nakon same utakmice u kojem je nogometaš gostiju Eros Grezda šakom udario Mirka Čolaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Po završetku utakmice, tijekom pisanja ovog zapisnika, delegatu utakmice je prijavljeno da je u prostoru stadiona Rujevica na parkiralištu ispred svlačionica došlo do fizičkog napada na način da je igrač NK Osijeka br. 11 Eros Grezda šakom u glavu udario igrača HNK Rijeka br. 17 Čolak Mirko Antonio, a zbog čega je intervenirala policija te u trenutku pisanja ovog zapisnika vršila službenu obradu istog događaja”, stajalo je u službenom zapisniku delegata utakmice Ivana Smokrovića.

Dan kasnije pojavila se i snimka koju je snimila nadzorna kamera na stadionu koja jasno prikazuje što se točno dogodilo i kako je izgledao napad.

”Žao mi je što došlo do spomenutog incidenta jer s Gredzom i igračima Osijeka, na terenu i izvan njega, nisam imao nikakvih problema. Na terenu vladaju emocije, a van terena pružimo si ruke i svi smo sportski prijatelji. Kada sam pomislio da je fizički napad najgore šta se dogodilo pročitao sam laži izrečene danas u priopćenju objavljenoj na službenoj stranici NK Osijek u kojoj me se proziva za vrijeđanje na nacionalnoj osnovi koje se nije dogodilo i nema veze s istinom. Ovim putem poručujem mu da mu opraštam, a za njegovo dobro nadam se da će potražiti pomoć stručnjaka jer koliko su me informirali ovo mu nije bio prvi incident takve prirode. Drago mi je da sam ostao smiren u toj situaciji jer ne odobravam nikakvo nasilje i bila bi kriva poruka svim mladima, kojima smo mi nogometaši uzor, da sam uzvratio na bilo koji način”, rekao je Čolak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimku su objavile Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.