Obrat u slučaju ‘ucjena’: Je li Benzema bez razloga optužen?

Foto: fah

Dogodio se veliki obrat u slučaju seks skandala francuskih nogometaša Karima Benzeme i Mathieua Valbuene. Benzema je izbačen iz francuske nogometne reprezentacije zbog navodnog ucjenjivanja, no sada se pojavio čovjek koji se naziva pravim ucjenjivačem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zove se Mustapha Zauaoui i tvrdi da je Benzema nevin. “Benzema je saznao za snimku i samo je htio upozoriti Valbuenu da snimka uistinu postoji. Rekao mi je da je Valbuena vrlo krhak te da bi si mogao oduzeti život ako snimka izađe u javnost”.

“Valbuena ga je u šoku pitao radi li se o zafrkanciji, a kada je shvatio da je situacija ozbiljna počeo je ispitivati Benzemu o snimci te vide li se na njoj njegove tetovaže. Benzema mu je odgovorio da sam mu ispričao o detaljima sa snimke te da je situacija užasna”, rekao je.

Policija je Benzeminu radnju okarakterizirala kao kriminalno djelo zbog čega je protiv 28-godišnjeg napadača Real Madrida podignuta optužnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski nogometni savez odlučio ga je suspendirati iz reprezentacije dok sudski postupak ne završi. Benzema je tako propustio Europsko prvenstvo gdje je Francuska na svom terenu izgubila finale turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.