Obratov: ‘Dala sam sve od sebe, u uvjetima kojima radim bilo je teško očekivati bolji rezultat’

Foto: fah

Zadovoljna sam nastupom u Pjongčangu, dala sam sve od sebe, kazala je Daria Obratov, prva hrvatska predstavnica u sanjkanju na Zimskim olimpijskim igrama koja je na koncu osvojila 27. mjesto

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jučerašnja prva vožnja nije bila na nivou, no druge dvije vožnje sam odradila bez greške, čisto. Drago mi je što sam pokazala da mogu,” kazala je 28-godišnja Splićanka.

S obzirom na uvjete u kojima trenira i opremu koju ima, bilo je teško očekivati vrhunski rezultat.

“U uvjetima kojima radim bilo je teško očekivati bolji rezultat. Već sam prije rekla kako bi plasman među 20 bio ravan medalji. Sanjke nisu napravljene po meni, a nažalost vidjelo se koliko donosi dobar materijal. Imala sam čiste vožnje, ali vrijeme nije bilo spektakularno. No, toga sam bila svjesna i ranije,” dodala je apsolventica splitskog Kineziološkog fakulteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hendikep je i što je Darija među najlakšim sanjkašicama.

“Bila sam među najlakšima, što je hendikep. Sve ostale cure su puno veće i jače, a znamo da masa daje ubrzanje.”

Dodala je kako se nada da će ljudi prepoznati njezin trud i nešto napraviti kako bi za četiri godine bili na nekom respektabilnom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlato je osvojila Njemica Natalie Geisenberger koja je obranila zlato iz Sočija. Drugo mjesto je zauzela njezina sunarodnjakinja Dajana Eiterberger, dok je treća bila Kanađanka Alex Gough.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.