Obrvan: Srčanost i borbenost su nas nagradili

Foto: fah

Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Ivica Obrvan čestitao je svojim izabranicama na srčanoj izvedbi i pobjedi, ali i rekao da nema previše vremena za proslavljati pobjedu protiv Crnogorki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatske rukometašice slavile su 26:25 (13:13) na otvaranju drugog kruga Svjetskog prvenstva i ostale u igri za plasman u četvrtfinale.

– Uvijek je u Hrvatskoj pobjeda koja život znači. Kad pobijediš sve je super, kad se boriš ali izgubiš ponekad nije dobro. Čestitao bih curama, uz sve probleme koje imamo od početka, nekakvih ozljeda, večeras su stvarno odigrale jednu jako dobru utakmicu koja nas je ostavljala ‘žive’ na turniru. Stvarno su bile dobre, malo smo na kraju nedostatkom snage zakomplicirali situaciju, ali srčanost i borbenost, ideja i realizacija na samom terenu su nas nagradili tako da smo ostvarili jednu jako lijepu pobjedu, koju nažalost, ne smijemo puno proslavljati, jer nas čekaju još dvije važne utakmice ako želimo probati se dokopati četvrtfinala, rekao je Obrvan nakon utakmice.

“Kapa do poda Valentini Blažević”

– Bila je obrana dobra, mislim da je bio u odnosu na Švedsku puno maštovitiji napad, bilo je trenutaka kad nam nešto nije polazilo za rukom. Valentina Blažević je sigurno večeras povezala redove što se tiče napada premda nije spremna, nije nekoliko mjeseci igrala niti trenirala rukomet, ovo su joj prvi kontakti s loptom, to se i ne zna previše jer se i ne prati, tako da joj ‘kapa do poda’ što se tiče njenog angažmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana je uštopala, dvije solucije su oni imali, to smo se pripremali s dva playmakera, Grbić i Pletikosić, tu su nam stvarali u drugom dijelu drugog poluvremena probleme, međutim, morate negdje popustiti, ali smo dosta dobro pročitali i cure reagirale, tu njihovu igru. Mislim da smo apsolutno dominirali cijelu utakmicu i na kraju zasluženo pobijedili, dodao je izbornik Obrvan, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.