Od duhovite objave Dejana Lovrena uobičajeno ”profesionalni’ hrvatski mediji napravili već uobičajeni cirkus…

Foto: Instagram

Iza navijača kultnog engleskog kluba, Liverpoola, sjajna je noć. Naime, u dramatičnoj utakmici Liverpool je na svom Anfieldu svladao Napoli 1:0 te tako osigurao cilj – plasman u nokaut fazu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, hrvatske navijače Liverpool zanima i zbog činjenice da dres kluba s Anfielda nosi Dejan Lovren, sjajni hrvatski reprezentativac i jedan od ponajboljih stopera Europe, što je dokazao i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prije nekoliko dana, baš u ”ono” vrijeme kada su hrvatski mediji predvodili kampanju protiv Lovrena te još više kapetana Vatrenih Luke Modrića. Naravno, nakon što je Hrvatska na SP-u osvojila srebro, a Lovren i Modrić bili među glavnim motorima hrvatskog povijesnog uspjeha, mediji su se za trenutak povukli po onoj staroj ”ako ih ne možeš pobijediti pridruži im se, makar i privremeno.” I bilo je privremeno.

No, vratimo se spektakularnoj večeri na Anfieldu i uspjehu Liverpoola koji sve donedavno i nije bio tako izgledan a s obzirom na kiks u Beogradu protiv slabašne Crvene zvezde, nakon pobjede protiv Liverpoola Dejan Lovren se javio na Instagramu u svom stilu: “Kakva večer na Anfieldu. Samo Anfield ovo može. Svaka čast dečki. Sve je bilo savršeno do trenutka kada sam čuo svoje ime i riječi: ‘doping kontrola.”

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
View this post on Instagram

 

What a night at Anfield! Only Anfield can do this! Well done boys. Everything was perfect till the moment when I heard my name and the words “doping control” ??

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, bila je to jedna šaljiva poruka Lovrena koji je u igru ušao u  u 90. minuti susreta, nakon čega su gosti imali veliku priliku za poravnanje, no, sve je spasio sjajnom reakcijom Alisson Becker.

Od objave Liverpoolovog stopera na Instagramu hrvatski mediji napravili su senzaciju, naslovi koji sugeriraju pravu ”bombu” potvrdili su još jednom profesionalnu razinu nekih hrvatskih medija, a koju su pokazali i nakon što je nekoliko marginalaca uvredama i nebulozama pokušalo, i uspjelo, izazvati incident tijekom svečanog otkrivanja spomenika prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je naposljetku privela muškarca kome je očito bio cilj provocirati i ništa drugo, inače ne bi ušao među brojne građane Zagreba i ostalih dijelova Hrvatske a koji su nazočili otkrivanju spomenika već bi ostao s onih pet-šest prosvjednika i tako izrazio svoje neslaganje. No, tada se za njega ne bi čulo, niti bi mediji, čak i oni ”hrvatski”, o njemu pisali. Cilj kod nekih očito opravdava sredstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.