Odjeci očajnog derbija, Roy Keane frustriran: ‘Zar je to derbi?’

Foto: fah

Nogometaši dva Manchestera, Manchester Uniteda i Manchester Cityja, na kultnom Old Traffordu odigrali su očajan derbi, barem prema ocjenama engleskih sportskih novinara. Bila je to utakmica s jako malo prilika koja je završila bez pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon derbija umjesto pohvala krenule su brojne kritike. Jedan od onih koji je kritizirao katastrofalnu igru u velikom engleskom derbiju je i legenda Manchester Uniteda, Roy Keane, koji je zapravo bio frustriran.

“Dva žuta kartona u derbiju i toliko zagrljaja i razgovora između članova dva kluba nakon utakmice… To je derbi? Frustriran sam! Moraš pronaći način pobijediti u jednoj nogometnoj utakmici”, rekao je Keane poslije vrlo loše nogometne predstave na Old Traffordu.

Nakon slabašnog derbija menadžeri obje momčadi su izjavili kako su zadovoljni ostvarenim rezultatom, s čime se definitivno ne bi složili navijači obje momčadi budući kako je u jednom trenutku izgledalo da se igra na remi. Nedostajalo je prave nogometne strasti, one koja je ranije krasila ovakve utakmice. Ipak, postoji i opravdanje, nema publike, nema atmosfere, korona je zapravo djelomično osakatila i sam nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.