Odjeci sjajnog derbija na Rujevici: ”Dali smo sve od sebe, hvala navijačima”

Foto: fah

Nogometaši Rijeke i Lokomotive u derbiju 29. kola Prve hrvatske nogometne lige odigrali su na Rujevici odličnu utakmicu. Derbi je završio 2:2, a bio je to susret pun preokreta. Naime, Lokomotiva je vodila 1:0, Rijeka je preokrenula i povela 2:1, da bi Lokomotiva poslije VAR intervencije izjednačila iz jedanaesterca. Gledatelji su se vratili na tribine, a na Rujevici ih je bilo oko 3000.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Rijeke Simon Rožman bio je zadovoljan igrom, no...

”Jako dobra utakmica. Mi smo sve normalniji. Jako dobra podrška i atmosfera. Za mrvicu smo bili bolji. Na kraju 2-2, idemo utakmicu po utakmicu. Mislim da su gledatelji mogli uživati u dobrom nogometu. Nisam još vidio snimku penala, ali meni je bitno da smo bili bolji. Posljednje dvije utakmice sadržaj baš nije bio nešto. Svaku utakmicu ćemo se pokušavati dignuti, navijači nam daju energiju. Žao mi je što zbog njih nismo pobijedili. Ide borba za gore, ide borba za ostanak. Nema lakših i težih utakmica. Moramo razmišljati o sebi, treba držati razinu i držati fokus. Bit će uspona i padova, ali treba držati konstantu u igri”.

Igrač Rijeke Franko Andrijašević je potvrdio da je to bila zanimljiva utakmica za gledatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Imali su tu jednu priliku iz koje su zabili u prvom poluvremenu. Znali smo da u drugom dijelu možemo okrenuti, to se i dogodilo, ali onda jedna nesmotrena situacija. VAR je dosudio penal, isključio nam igrača i bilo je teško ići po treći gol. Čuvali smo taj remi. Mislim da smo se u drugom dijelu nametnuli, stalno smo prijetili. Kad smo okrenuli na 2-1, mislio sam da je gotovo. Dali smo sve od sebe, hvala navijačima drugačije je kada su oni tu. Kao da imamo svi više snage kad su oni tu”, poručio je Franko Andrijašević…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.