Odlaskom iz Barcelone Lionel Messi iza sebe će ostaviti pravo bogatstvo: Skupi automobili, hotel, vila…

Foto: Twitter

Lionel Messi odlučio je napustiti Barcelonu, koja je za njega godinama predstavljala dom, u kojoj se dobro ”okućio”. I to kako, s obzirom na godišnju plaću od gotovo 70 milijuna eura Messi si je puno toga mogao i može priuštiti. Nakon eventualnog odlaska iza argentinskog reprezentativca ostaje u katalonskoj metropoli pravo bogatstvo. Dakle, iza njega će ostati nekoliko zaista luksuznih objekata i automobila. Naravno, još uvijek će biti u njegovom vlasništvu, no bit će ipak dosta daleko od toga – fizički.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Instagram

Redom, Lionel Messi u vlasništvu ima  hotel MiM Sitges koji se nalazi tek 100 metara od mora, noć u ovom luksuznom hotelu stoji 120 eura, njegova je vrijednost oko 30 milijuna eura. U luksuznom, a onda i posebnom, naselju, Castelldefels, ima kuću koja vrijedi šest milijuna eura te se nalazi tek petnaestak kilometara od Nou Campa. Dakako, radi se o luksuznoj vili zapravo, opremljena je sa gotovo svime što se može zamisliti. Pogled iz ove kuće na more je veličanstven.

I na koncu Argentinac u svom vlasništvu ima više skupih automobila, kolekcija njegovih automobila vrijedna je oko četiri milijuna eura, među svim tim skupocjenim automobilima ističu se Maserati od 120.000 eura, Ferrardi F43 Spider od 200.000 eura. Najskuplji automobil u njegovoj garaži je Pagani Zonda. Dakako, on vrijedi kao svi ostali zajedno, oko dva milijuna eura.

Kako smo već spomenuli u Barceloni je Messi zarađivao godišnje oko 70 milijuna eura, no očito ima klubova koji su spremni platiti takvu svotu, a najozbiljniji je navodno Manchester City, Pepa Guardiole, koji je navodno za Messja ponudio 150 milijuna eura. Vrlo brzo će Messi i u Manchesteru ”steći” poneku nekretninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.