Odlazi li Alen Halilović iz Barcelone u Njemačku?

Foto: Facebook

Mladi hrvatski reprezentativac Alen Halilović, prema pisanju jednog dijela medija novi je član bundesligaškog kluba HSV, u kojem je donedavno igrao i bivši hrvatski reprezentativac Ivica Olić. Barcelona je navodno s Nijemcima postigla dogovor oko hrvatskog veznjaka te je prihvatila ponudu od 5.5 milijuna eura koliko stoji takav transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac ugovor s HSV-om će potpisati na četiri godine, s obzirom na pojedinosti transfera klub s Nou Campa imati će pravo otkupiti Halilovića natrag za godinu dana i to za 10 milijuna eura ili 2.5 milijuna eura više nakon dvije godine. Naravno, čelnici HSV-a, Barcelone te Halilović sam nadaju se da će u njemačkoj ligi sve ići po planu i da će Alen izboriti standardno mjesto u sastavu te postati jedan od lidera HSV-a u novoj sezoni. Halilović je izjavio da i dalje vjeruje kako će jednog dana biti standardni nogometaš Barcelone.

Inače, Barca je Halilovića imala želju prodati u Španjolsku, kako bi im naš reprezentativca bio na oku, međutim, jedini klub iz Primere koji je ozbiljno “zagrizao” je Valencija, međutim, oni nisu bili u stanju zadovoljiti uvjete koje je pred njih Halilović postavio. Ukratko, Naime, Alen je tražio veću plaću nego što su mu oni htjeli ili mogli dati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.