Odlazi li hrvatski golman Lovre Kalinić u rekordnom roku iz Belgije?

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac, budućnost hrvatske obrane i sigurni čuvar mreže Vatrenih, Lovre Kalinić, mogao bi nakon samo šest mjeseci promijeniti sredinu, odnosno, napustiti belgijski Gent u kojem se vrlo dobro snašao. Naime, Kalinić je u Belgiju stigao iz Hajduka te se vrlo brzo pokazao kao istinsko pojačanje Genta. Navijači su ga također vrlo brzo prihvatili.  Stoga najnovije kalkulacije glede odlaska Kalinića iz Genta ne djeluju uvjerljivo, iako su interes za njega pokazali i neki engleski klubovi, prije svih Everton, klub protiv kojeg će Hajduk igrati u play-offu Europske lige za nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu engleski mediji Lovru traži i Watford, koji je spreman za odštetu belgijskom klubu navodno isplatiti 11 milijuna eura, što je velika svota za jednog ipak za sada ne potpuno afirmiranog golmana. Watford ima problema s aktualnim čuvarom mreže Gomesom, koji brani u lošoj formi, što je pokazao u subotu protiv Liverpoola našeg Dejana Lovrena. Trener Marco Silva smatra kako je Gomes spor i nedovoljno dobar za jaku ligu kao što je to Premiership. Lovre Kalinić jedna je posve druga priča, mladi golman u ”naletu.”

Podsjetimo, jedan od glavnih sponzora Watforda je Football Manager. Riječ je o jednoj od najpopularnijih video igrica uopće. Mnogi klubovi koriste njihovu bazu igrača za lakši i bolji ”skauting”. U istoj igrici Lovre Kalinić je visoko cijenjen, označen kao jedan veliki potencijal, u budućnosti i kao mogući ponajbolji golman Europe.

Pitanje tek koliko je realno da u rekordnom roku Kalinić promijeni sredinu i koliko bi to ipak neozbiljno izgledalo, bez obzira na milijunsku ponudu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.