Odlazi li Slaven Bilić iz West Hama?

Foto: fah

Engleski mediji pišu da se Slaven Bilić nalazi na meti turskog velikana Fenerbahčea koji je hrvatskom stručnjak spreman ponuditi financijske uvjete ‘kakve god želi’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovorno je Bilić za West Ham vezan još jednu sezonu, no već se nagađalo kako će mu u klubu ponuditi produljenje. Novi ugovor još nije dobio, a mediji nagađaju kako bi se mogao vratiti u Tursku gdje je dvije godine (2013.2015.) vodio Fenerbahčeovog velikog rivala – Bešiktaša.

Hrvatski trener nakon posljednjeg kola i velike 1:0 pobjede nad Tottenhamom osigurao je opstanak u Premiershipu, te stabilizirao svoju poziciju. Fenerbahče traži zamjenu Dicku Advocaatu.

Navodno West Hamovi suvlasnici Sullivan i Gold neće Biliću ponuditi produljenje sve do starta sljedeće sezone kada će na temelju rezultata donijeti odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.