Odlična utakmica u Puli, Šibenik do pobjede u 97. minuti

šibenik milina
Foto; fah

Šibenik je kao gost svladao Istru 1961 sa 4-3 (1-1). Gosti su vodili sa 1-0 i 3-1, domaći su se uspijevali dva puta vraćati, ali tri boda Šibeniku osigurao je Marin Jakoliš svojim drugim golom u sedmoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakoliš je doveo Šibenik u vodstvo u 38. minuti, na 1-1 poravnao je Marin u 44. U nastavku je Ivan Delić golovima u 61. i 72. minuti doveo Šibenik u prednost od 3-1, ali su Dion Beljo u 82. i Robert Mišković u 87. minuti uspjeli vratiti Istru u igru. U posljednjim trenucima utakmice Galilea je povukao Bačelić-Grgića na rubu kazenog prostora i skrivio slobodni udarac. Nakon kombinacije uslijedio je šut Jakoliša, koji je “probio” Lučića za zasluženo slavlje gostiju.

Sedmi Šibenik sada ima 18 bodova, tri više od osme Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.