Odluka Teksaške atletske komisije: Stipe Miočić suspendiran

Foto: snimka zaslona

Stipe Miočić je suspendiran od strane Teksaške sportske komisije (Texas Department of Licensing and Regulation).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učinili su to zbog njegovog zdravstvenog stanja nakon borbe protiv Juniora dos Santosa u kojoj je obranio svoj naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji (nokaut u prvoj rundi).

Čak četvorica boraca morat će mirovati 45 ili više dana, neki i 180 dana.

Miočić mora pauzirati tek desetak dana (zaključno s 21. svibnjem), uz objašnjenje da nije primio nijedan udarac u predjelu glave. Kad je riječ o ozljedi njegove potkoljenice koje je dobio od Dos Santosovih low-kickova, ali prema suspenziji čini se da je riječ o ozljedi lakšeg tipa, tek manjem nateknuću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.