Ogier: ‘Vikend je bio poput ludog tobogana’

Kumrovec, 25.04.2021 - Francuski vozac Sebastien Ogier i njegov suvozac Julien Ingrassia pobjednici su WRC Croatia Rallya nakon zadnjeg brzinca u Kumrovcu. Na slici Sebastien Ogier i predstavnik Toyote nakon završetka utrke. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Aktualni i sedmerostruki svjetski prvak Francuz Sebastien Ogier (Toyota) pobijedio je u nedjelju u prvom izdanju Croatia Rallyja, trećem natjecanju Svjetskog prvenstva u reliju. Uoči posljednjeg brzinca Velšanin Elfyn Evans (Toyota) je imao 3.9 sekunde prednosti u odnosu na Ogiera, ali je na zadnjem zavoju relija pogriješio i izgubio pobjedu za samo šest desetinki, a Ogier je došao do 51. trijumfa u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čini se da je stvarno sve bilo blizu do nekoliko posljednjih metara”, rekao je Ogier, koji se na vrhu poretka WRC-a sada nalazi s osam bodova prednosti.

“Možda nam je posljednja pogreška Elfyna donijela pobjedu, ali tijekom vikenda je cijela momčad napravila nevjerojatan posao. Naravno, emocije su nam sada došle do izražaja, a ovaj vikend je za nas bio poput ludog tobogana zbog puknute gume i problema ujutro. Da budem iskren, bilo mi je drago ostati u utrci. Zbog emocija se i bavimo relijem”, kazao je Francuz.

“Čestitao sam Elfynu jer je i on obavio nevjerojatan posao. Završilo je jako blizu, ali pobjednik može biti samo jedan. Bilo je blizu cijeli vikend, ali jako sam sretan zbog cijele momčadi. Toyota tim je bio nevjerojatan ovog vikenda i ova je pobjeda za njih, osvojili smo puno bodova, a automobil je nevjerojatan. Čestitke svima”, dodao je Ogier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.