Ogier sudjelovao u prometnoj nesreći u Zagrebu

Kostanjevac, 23.04.2021 - Prvi dan WRC Croatia Rallya, etapa SS02, Kostanjevac - Petruš Vrh. Na slici francuski vozac Sébastien OGIER i suvozac Julien INGRASSIA u automobilu Toyota Yaris WRC. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Aktualni svjetski prvak u WRC-u Sebastien Ogier sudjelovao je u lakšoj prometnoj nesreći na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik, posljednjega dana Croatia Rallyja, potvrdili su iz momčadi Toyote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zagrebačkom naselju Središće sudarili su se BMW i Toyota Yaris sedmerostrukog svjetskog prvaka. Francuz je krenuo prema istoku te se iz nepoznatih razloga pokušao prestrojiti u desnu traku. U tom mu trenutku sa stražnje desne strane dolazi osobni automobil koji ga udara u desni bok i završava u ugibalištu autobusne stanice.

– Sebastien i Julien sudjelovali su u prometnoj nesreći na putu prema današnjem reliju. Nitko nije ozlijeđen, a Yaris je osposobljen za današnju etapu, objavila je Ogierova momčad Toyota Gazoo Racing na Twitteru.

Na Croatia Rallyju vodstvo je preuzeo Velšanin Elfyn Evans (Toyota), dok je aktualni i sedmerostruki svjetski prvak Francuz Sebastien Ogier (Toyota) pao na drugo mjesto, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.