Oglasili se i Bad Blue Boysi: Nevjerojatna je lakoća kojom hrvatski mediji prihvaćaju da nam se na teret stavlja odgovornost za tragediju

BBB
Foto: fah

Prvi put nakon izgreda i tragičnog događaja u Grčkoj oglasili su se Bad Blue Boysi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prozvali su i dio hrvatske javnosti i medija za, kako kažu, nezapamćeni linč na Bad Blue Boyse.

– Nevjerojatna je lakoća kojom hrvatski mediji prihvaćaju to da se našim pripadnicima stavlja na teret odgovornost za tragediju koja se dogodila, a da ne postoje nikakvi dokazi za to. Niti mogu postojati, što će vrijeme uskoro i pokazati. Postoji samo takozvana istraga kompromitirane grčke policije čiji je jedini cilj da se naknadno režira scenarij po kojem će se sramotna gesta upotrebe noža u navijačkom sukobu prišiti Hrvatima kako bi se zadovoljila krvožedna javnost, mediji i politika, istaknuli su u priopćenju.

Podsjetimo, grčki mediji i dalje se bave huliganskim obračunom navijača Dinama i AEK-a u Ateni, što ja na kraju rezultiralo tragedijom jer je poginuo 29-godišnji navijač grčkoga kluba. Navodno je krivac grčki državljanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema rezultatima forenzičke analize, 29-godišnji navijač AEK-a preminuo je samo 10 minuta nakon što je ozlijeđen, prenosi Grčka radiotelevizija, ERT. Portal SDNA pak piše da se zna tko je glavni osumnjičeni. Riječ je o grčkom državljaninu, navijaču Panathinaikosa.

Kao što znamo, AEK optužuje policiju za propuste, a smatra i da je Dinamo odgovoran za nerede, dok klub iz Maksimirske 128 oštro odgovara da su poduzeli sve i upozoravali danima, no da ih nitko očito nije slušao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.