Veleposlanik RH nakon posjeta uhićenim navijačima: Imaju primjedbi, neki još čekaju lijekove

Foto: snimka zalona

Veleposlanik Republike Hrvatske u Ateni Aleksandar Sunko posjetio je navijače nogometnog kluba Dinamo Zagreb koji su uhićeni nakon nereda u glavnom gradu Grčke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Primjedbi na grčke policajce nemaju, primjedbi na veleposlanstvo i konzularnu potporu nemaju, ali imaju ozbiljnih primjedbi na trajanje postupka i na uvjete zadržavanja u pritvoru. Ozlijeđenih ima i među pritvorenicima, neki su dobili liječničku skrb, neki su je dobili sa zakašnjenjem, neki još čekaju da im se administriraju lijekovi, dodao je.

> AEK odbio predati policiji snimke; hrvatski državljani prepušteni sami sebi? Napokon se oglasio MVEP

Sunko je naglasio kako među pritvorenicima ima i ozlijeđenih navijača.

– Liječničku pomoć su dobili, koliko je ona na vrijeme, o tome ćemo razgovarati, rekao je veleposlanik Republike Hrvatske u Grčkoj Aleksandar Sunko, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.