Oglasio se vozač Formule koji je preživio stravičnu nesreću i eksploziju

Foto: snimka zaslona

Romain Grosjean, vozač Haasa, na početku utrke Formule 1 u Bahreinu, doživio je stravičnu nesreću. Bolid mu se odmah zapalio i proletio kroz ogradu, ali on je brzo reagirao i izašao iz bolida u plamenu neposredno prije nego što je eksplodirao i potpuno izgorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pozdrav svima, samo vam želim reći da sam dobro. Zapravo, skoro sam dobro. Hvala vam na porukama i posebno hvala osoblju na stazi i u bolnici. Nadam se da ću vam uskoro moći pisati poruke prstima te vas tako obavijestiti što se događa”, javio se Grosjean.

“Grosjean je dobro. Ima lakše opekline na rukama i zglobovima. Sada je na pregledima, svjestan je svega. Čini se da je dobro, a spasilačka ekipa je brzo reagirala. Redari i FIA su obavili sjajan posao. Bilo je strašno. Imali smo sreću u nesreći i mislim da se izvukao”, izjavio je Guenther Steiner, direktor Haasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.