Ogorčenje Osječana nakon poraza u polufinalu Kupa, najavljuju tužbu? ”Ovo je najveća krađa, sramota, skandal”

Foto: fah

Rijeka je u polufinalu Kupa Hrvatske na Rujevici, iz poznatih razloga bez nazočnosti gledatelja, pobijedila Osijek i plasirala se u finale gdje će igrati protiv Lokomotive.  Pobjeda Rijeke na kraju je bila 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, tijekom koje je Osijek vodio 2:0, a onda im je sudac Pajač isključio igrača, Osječani su bili bijesni zbog nekoliko odluka glavnog suca, smatraju da su te odluke rezultirale velikim preokretom domaće momčadi.

Kako smo već pisali najprije je svoju ljutnju izrazio trener Osijeka Ivica Kulešević, koji je kazao da ovako nešto ne može biti slučajna, a sve je prokomentirao i sportski direktor Osijeka Alen Petrović:

”Ovo je najveća krađa u mojoj karijeri. Rijeka nije postojala na terenu dok se sudac nije umiješao. Mi toliko ulažemo u klub, a onda se u polufinalu Kupa pred vrhom HNS-a ovako z**ebavaju s nama. Kakvi su to sudački levati”, kazao je Petrović za portal 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Dužan” nakon svega nije ostao ni Marin Skender, njegov pomoćnik:

‘Ovo nisu čista posla. Jović u VAR sobi, a Pajač na travnjaku. Sramota, skandal, izbacili su nas iz finala”, kazao je za spomenuti portal Petrovićev pomoćnik.

Navodno Osječani planiraju poduzeti legalne korake koji dosad nisu viđeni u pojedinačnom slučaju u hrvatskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.