Oko sokolovo, Mateo Beusan, na HRT-u: ‘Slaven Belupo je oštećen protiv Dinama, ne razumijem čemu ovo, nije bilo zaleđa’

Foto: Snimka zaslona

U HTV-ovoj emisiji Stadion gosti, odnosno već i domaćini, su bili stručni ‘sukomentarori’ Joško Jeličić i nadaleko poznato Oko sokolovo – Mateo Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričalo se o sucima u HNL-u. Iako nije bilo težih pogrešaka ovog vikenda, Slaven Belupo oštećen je protiv Dinama – suci su dizali zastavice Slavenovim igračima, mada nije bilo zaleđa.

“Stvarno ne znam čemu ovo. Pa igrač Slavena je barem dva metra ispred posljednjeg u obrani. Ne razumijem ovu pogrešku. Ovo je sigurno najveća greška pomoćnika u ovom prvenstvu”, rekao je Beusan.

Pričalo se i o utakmici gdje je Rijeka u Gradskom vrtu slavila 3-2 protiv Osijeka te sačuvala šest bodova prednosti ispred Dinama. ‘Modri’ su jedva dobili Belupo u blijedoj predstavi na Maksimiru, a Hajduk je spašavao živu glavu protiv Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaka čast za utakmicu Osijeka i Rijeke. Europska dinamika utakmice, neizvjesnost, preokreti. Čestitke igračima”, rekao je Joško Jeličić.

Franko Andrijašević vodio je Rijeku do tri boda.

” Dosadan sam već samom sebi koliko pričam o Andrijaševiću. Ponovno je pokazao zašto se toliko priča o njemu. Ovo je bila najkorisnija predstava jednog igrača u ovoj sezoni. Dečki, ako želite postati nogometaši, pogledajte ovaj nastup. Neka vam Franko bude primjer. Igra bez lopte, pritišće, završava akcije… Nevjerojatno inteligentan igrač”, dodao je Jeličić, inače bivši nogometaš Dinama te Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je odigrao blijedu utakmicu protiv Slaven Belupa kojeg je slomio tek iz penala.

“Ništa novo kod Dinama. Spor protok lopte, jako malo šansi, veznjaci ne dolaze u završnicu… Pa Andrijašević je efikasniji od cijelog Dinamovog veznog reda! Sammir? Prema mojoj procjeni ima nekih pet do sedam kila viška. Ne čini mi se da će tako skoro doći u formu”, zaključio je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.