Završena farsa u kojoj je sudjelovao i Vlade Divac: DeMarcus Cousins preselio u New Orleans

Foto: Snimka zaslona

Dosadašnji centar NBA momčadi Sacramento Kingsa DeMarcus Cousins karijeru će nastaviti u New Orleans Pelicansima, objavljeno je u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pelicansi su u zamjenu za ovog “All Star” igrača Kingsima proslijedili Buddyja Hielda, Tyrekea Evansa, Langstona Gallowayja i izbore prvog i drugog kruga ovogodišnjeg “drafta”. Uz Cousinsa, u New Orleans će i Omri Casspi.

U Pelicansima će Cousins, koji ove sezone psotiže 27.8 koševa po utakmici, tvoriti moćan centarski duo s Anthonyjem Davisom, strijelcem 27.7 poena po susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.