Olić bi mogao uskoro u Stoke City

Izvrsne partije u njemačkom Wolfsuburgu nagnale su mnoge europske klubove da se zanimaju za angažman hrvatskog reprezentativca Ivica Olića. U Wolfsburg je stigla i ponuda engleskog Stoke Cityja i na nju sam Olić nije ravnodušan. Naš reprezentativac kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Wolfsburg mi je ponudio novi ugovor, riječ je o ugovoru na jednu godinu s mogućnošću produženja na drugu. To je bilo prije desetak dana. Još nisam odlučio. Što se tiče financija, sve je super, potpuno sam zadovoljan. Međutim, moram biti posve siguran u svoju odluku kad se radi o nastavku karijere. Dobio sam ponudu Stokea. Razgovarao sam s trenerom i predsjednikom tog premierligaša. S njima sam nekako najdalje otišao u razgovorima. Vidio sam da me stvarno žele. I to je za mene zanimljiv izazov.

Olić nastavlja…

– Igrati još godinu dana protiv Liverpoola, Chelseaja, Manchester Uniteda… dobro mi zvuči. Da, postoji ta nedoumica Wolfsburg ili Stoke, ali nikad se ne zna. Tko zna možda dođe i neka druga ponuda. Ja sam miran i uskoro ću donijeti odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.