Olić ne sumnja: ‘Dobro poznajem Modrića i Rakitića, pomicanje Eura neće im predstavljati problem’

Foto: Snimka zaslona

Ivica Olić desna je ruka Zlatka Dalića u reprezentaciji Hrvatske i nakon igračke karijere polako se sve više posvećuje trenerskom poslu. S reprezentacijom je trebao ove godine biti na Europskom prvenstvu, međutim pandemija koronavirusa odgodila je središnji ovogodišnji nogometni događaj. Održat će se godinu dana kasnije, a Olić je uvjeren kako to neće predstavljati problem najiskusnijim hrvatskim igračima. Dobra je vijest što dolaze i novi igrači poput Marina Pongračića kojeg Olić jako dobro poznaje, piše RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što to znači Luku Modrića i Ivana Rakitića?

“S obzirom na to da se jako dobro poznajemo, radi se o dva izvrsna karaktera koji brinu o svojim tijelima, a usto još igraju i u najboljim klubovima u Europi. Ta godina dana njima neće ništa značiti. Žele li, oni mogu jednako dobro igrati kao i ove godine “, dodao je Olić.

Govorio je i o Petkoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On me uz nekoliko mladih igrača ugodno iznenadio. Sjajno je da Hrvatska ima Vlašića, Brekala, Pongračića, Livakovića… Možemo samo žaliti što nemamo pravi stadion na kojem bi ti igrači igrali i na koji bi došli navijači i napravili sjajnu atmosferu”, ističe.

Hrvatskoj nedostaje stadion.

“To je ono što boli. Znam da se tu ljudi neće posramiti kvalitete nogometa, nego se uvijek sramim što će biti kad dođem na stadion kako će reagirati. Kažem im onda da smo u procesu i da ćemo nekad nešto raditi u budućnosti”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.