Olić o Kovačevom uspjehu: ‘Emotivan sam, a ne pamtim da je ikada na jednoga Bayernova trenera bila pokrenuta takva medijska hajka’

Foto: fah

Niko Kovač sa svojim je Bayernom osvojio naslov prvaka Njemačke. Na utakmici je bio i Ivica Olić koji je presretan zbog njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I ja sam, poput njega, jako emotivno doživio ovaj naslov prvaka jer ne pamtim da je ikada na jednoga Bayernova trenera bila pokrenuta takva medijska hajka koju ja ne mogu objasniti. Jer, Bayern je cijelo vrijeme bio u utrci s Borussijom za naslov i sada ga je i osvojio, ušao je u finale Kupa, a u Ligi prvaka ispao od objektivno jačega Liverpoola, koji je sada finalist”, kaže Olić.

“Sezona je bila turbulentna i bilo je oscilacija, ali Niko ni u jednom trenutku nije gubio kontrolu nad situacijom i fokus na rad. Mora se znati da je Niko Kovač došao u Bayern u trenutku kada je on bio spreman za remont, da je veći dio sezone bio bez Neuera, čija mu je kvaliteta, pa i pojava, jedan od najjačih aduta. Dugo je bio i bez Riberyja, a Niko se sa svim tim nedaćama odlično nosio. I sada je skinuo golemi teret s leđa i utišao kritičare. Mora se priznati da je Bayern proljetni dio odigrao sjajno, negdje sam pročitao kako je to bila četvrta najuspješnija proljetna polusezona u povijesti Bundeslige. Zato me još više čudi što je Niko bio toliko izložen kritikama i što je to Bayern dopustio”, kaže za Večernji list.

“Možda sam i ja previše vezan uz Niku pa mi je bilo teško čitati sve ta nagađanja oko njegove smjene i imena kandidata koje su spominjali. A u razgovorima s ljudima oko kluba uopće nisam stekao dojam da oko Nike ima nezadovoljstva, pa stoga i mislim da je Bayern na neki način mogao više stati uz svoga trenera”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.