Olmo otkrio što su mu hrvatski reprezentativci rekli nakon što su ispali s Eura

olmo
Foto: fah

Dani Olmo sjajno igra za Španjolsku na Euru. Prvo je s dvije asistencije u produžecima dotukao Hrvatsku, a onda je bio precizan s bijele točke u raspucavanju protiv Švicarske u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dao je veliki intervju za Marcu u kojem je pričao o svojim osjećajima za Hrvatsku te boravku u Dinamu.

“Želio sam postati profesionalni nogometaš i znao sam da mi Dinamo može u tome pomoći. Bilo je jasno da mi nitko ništa neće pokloniti, morao sam se za sve izboriti, ali ja sam im bio dobra oklada za budućnost. Bila je to najbolja odluka koju sam mogao donijeti u tom trenutku. Ne znam što bi se dogodilo da sam ostao u Barceloni, ali sada sam tu gdje sam oduvijek želio biti”, rekao je igrač Leipziga.

“Kada sam odlazio iz Barcelone, imao sam svoj put i cilj. Želio sam igrati za španjolsku nogometnu reprezentaciju, i eto me, tu sam. Jako sam ponosan. Otac je imao ključnu ulogu u mojoj karijeri, kao i cijela moja obitelj. Uvijek su bili iza mene. Majka mi se pridružila u Hrvatskoj kada sam imao 16, 17 godina. Više sam razgovarao o nogometu sa svojim ocem, puno mi je pomogao u tome, ali cijela je obitelj bila uz mene”, rekao je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je izbacio Hrvatsku, susreo se s nekim bivšim suigračima iz Dinama.

“Bili su jako sretni zbog mene. Bila je to dobra utakmica za nas, a oni su mi poželjeli sve najbolje. Poručili su mi, ako već oni ne mogu osvojiti Euro, da ga mi osvojimo”, rekao je Olmo pa otkrio kako je posebno naklonjen Hrvatskoj i Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.