Optimizam u Hajduku: Mirni smo jer smo spremni na sve

Foto: fah

Trener Hajduka Joan Carrillo jako je miran uoči utakmice s Bröndbyem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zbog profila igrača Bröndbya očekuje nas ‘fizička’ utakmica, morat ćemo biti oprezni jer su oni jako dobri individualci koji mogu kazniti sve naše pogreške”, istaknuo je.

“Moramo ih napadati jer moramo pobijediti. Igrat ćemo ozbiljno, napadati s glavom. Znamo kako im napakostiti. Najbolje je tući protivnika tamo gdje je ranjiv, pokušat ćemo ih udariti po rani”, dodao je.

“Miran sam jer sam dobro analizirao protivnika i pripremio momčad. Sve ide po planu, nadam se da će tako biti i do kraja utakmice. Ne uzimam previše zasluga za sve što se događa, znate kako se kaže, bolje da trener što manje smeta igračima…”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Miran sam jer znam što nas čeka. Svašta se može dogoditi, ali mi smo spremni na sve, zato smo tako mirni… Momčad je ostala na okupu, zreliji smo za jednu godinu, bolji smo, trener je odličan… Momčad izbacuje pojedinca, tako i mene. O svojoj igri ne bih, možda samo malo više dolazim do izražaja”, kaže Nikola Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.