Optužbe i polemike: Goran Ivanišević i Juan Martin del Potro…

Foto: Fah

Bivši hrvatski tenisač i nekoć drugi igrač svijeta Gorana Ivanišević optužio je, kako smo već pisali, argentinskog tenisača, Juana Martina del Potra, koji je inače poznat po korektnosti i fer odnosu prema suparnicima, da je odglumio ozljedu u četvrtfinalnom meču velikog turnira u Miamiju protiv kanadskog igrača Miloša Raonica. Pogađate, Ivanišević je trener Raonica, igrača koji je nakon velike borbe  poražen od Del Potra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Argentinac je u prvom setu, koji je izgubio 5:7, zatražio pomoć od liječnika, nakon čega je dobio dva preostala seta u dva tie-breaka i stigao do 15. pobjede u nizu. Niz je prekinut u polufinalu s obzirom kako ga je u dva seta svladao John Isner, Amerikanac koji je u osmini finala ”sredio” i najboljeg hrvatskog tenisača Marina Čilića. U kakvoj je formi Del Potro najboljeg govori činjenica da je u finalu Indian Wellsa prije nekoliko dana svladao i najboljeg svih vremena – Rogera Federera.

“Del Potro glumi da je ozlijeđen. Hoda polako. Majstor je u tome. Isto to je napravio i na Indian Wellsu također protiv Miloša”, rekao je legendarni bivši hrvatski tenisač, Goran Ivanišević, inače pobjednik Wimbledona sad već dosta davne 2001. godine.

Naravno, nakon ovakve optužbe, koju mnogi smatraju nekorektnom, ali i u koju neki vjeruju, na novinarsko pitanje odgovorio je sam Del Potro, no, nije ulazio u polemike s hrvatskom teniskom legendom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ima trenutaka kada vam tijelo nešto poručuje i meni je osobno jako važno kako se osjećam fizički jer u prošlosti se nisam slušao. Imao sam pravo pozvati fizioterapeuta na kraju seta i iskoristio sam ga. Ja sam taj koji ulaže fizički napor, a ne liječnik. Jako je teško kada ste umorni.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.