Originalno: Dinamo poslao jasnu poruku Modriću

Foto: fah

Luka Modrić ima 38 godina, no i dalje je jedan od najboljih na svijetu. Luka nije zadovoljan minutažom koju dobiva od Carla Ancelottija ove sezone, a nije ni tajna da brojni navijači Dinama sanjaju njegov povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je u ranijem intervjuu za Sportske novosti rekao kako je obećao navijačima da će se vratiti u Dinamo kada je s Maksimira odlazio u Tottenham, no istaknuo je i kako ne zna bi li tako nešto imalo smisla, pišu Sportske.

Iz Dinama su promptno reagirali i Luki poručili kako bi ‘imalo smisla‘. Velimir Zajec je nedavno susreo Luku na Maksimiru i rekao kako je imalo smisla popričati s njim, a Modri su sada otišli i korak dalje u svojem nastojanju da Modrića dovedu kući.

Marca je danas na svojoj drugoj stranici osvanula s posebnim oglasom. Dinamo je zakupio drugu stranicu Marcinog tiskanog izdanja i na nju stavio fotografiju Modrićevog dresa s brojem 10. Dres je, naravno, Dinamov, a ispod stoje i tagovi “imalo bi smisla” i “Tiene Todo El Sentido Del Mundo”. U potpisu je Velimir Zajec, predsjednik Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Time su Luki jasno dali do znanja da ga žele u Dinamu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.