Osijek na gostovanju slavio protiv slabe Rijeke

Foto: fah

U prvom subotnjem susretu 9. kola HNL igrači Osijeka su nakon odličnog nastupa pobijedili Rijeku na njenom stadionu s 3-0 (2-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvodni gol na utakmici postigao je Ramon Mierez u 36. minuti nakon čega su uslijedila dva gola Mije Caktaša u 44. i 62. minuti za potvrdu osječke pobjede. Rene Poms, novi trener Osijeka, tako je nakon premijere i remija protiv Šibenika ovaj put vodio klub do prve gostujuće pobjede ove sezone.

Premda je nakon toga napokon počela napadati do kraja dvoboja Rijeka nije uspjela doći ni do počasnog pogotka.

Kasnije tijekom subote, od 21.05 sati, ogled 9. kola igraju Gorica i Dinamo, dok se u nedjelju sastaju Slaven Belupo – Istra 1961 (18.55 sati) i za kraj kola Lokomotiva – Varaždin (21.05 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.