Osijek protiv Istre 1961, Hajduk želi prekid crne serije

Foto: fah

U okviru 31. kola SuperSport HNL-a ove su subote na rasporedu dvije utakmice. Od 17 sati igraju Osijek i Istra 1961, a od 19.10 je utakmica u Koprivnici između Slaven Belupa i Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Probuđeni Osijek igra sjajno, u posljednje su tri utakmice ostvarili tri pobjede i to sve na gostujućim travnjacima.

Cilj Osječana je izboriti Europu, koju im garantira četvrto mjesto u HNL-u.

– Idemo sad razmišljati samo o Istri, šest utakmica je do kraja, a kad dobijemo Istru, onda ćemo razmišljati i o ostalim utakmicama, rekao je u najavi utakmice veznjak Osječana Darko Nejašmić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Znamo da je za njih ovo bitna utakmica zbog ciljeva koje imaju, ali isto tako mi želimo odigrati najbolje što možemo utakmice koje su nam preostale, rekao je trener Istre 1961 Paolo Tramezzani.
Hajduk želi prekid nevjerojatne crne serije

A što reći za susret u Koprivnici?

Hajduk se oprostio od borbe za naslov, imaju pet poraza za redom, od toga čak četiri na Poljudu.

– Cilj nam je da prekinemo negativnu seriju u koju smo ušli. Igrači pokazuju ogromnu želju da to i učine. Nadamo se da ćemo se nametnuti i ostvariti ono po što idemo u Koprivnicu, rekao je trener Hajduka Jure Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk kao Hajduk sam je po sebi motiv. Trebala bi to biti dobra utakmica, rekao je trener Slaven Belupa, inače bivši igrač Hajduka, Ivan Radeljić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.