Osijek upisao tešku pobjedu protiv Šibenika na kraju jesenskog dijela sezone

Foto: fah

Osijek je na domaćem terenu svladao Šibenik rezultatom 1:0. Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je kapetan Osijeka Mile Škorić u 18. minuti glavom nakon kornera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je odlično krenuo u utakmicu, u devetoj minuti je iz slobodnog udarca u sredinu ubacio Slovenac Damjan Bohar, ali na njegov ubačaj nije uspio natrčati nijedan igrač Osijeka.

Nije bilo velikih prilika, ali Osijek je dominirao u posjedu lopte. Šibenik nije prijetio dovoljno kako bi u gostima uhvatio nešto više od trećeg poraza zaredom u prvenstvu.

Slijedi odmor do 16. siječnja kada je Šibenik domaćin Istri, dok će Osijek 23. siječnja u goste Lokomotivi. Osječani su prvi s 33 boda i tri utakmice više od drugog Dinama koji ima tri boda manje i igra s Varaždinom u posljednjem kolu prije stanke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.