Osma godišnjica Damira Miškovića u klubu: ‘Danas je Rijeka priznati europski klub. Ponos grada’

Foto: snimka zaslona

Damir Mišković prije osam je godina preuzeo klub i uzdignuo ga do visina. Trenutno je u Dubaiju, gdje se nalazi “zatočen” sa suprugom Snježanom i kćerima zbog koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U Ujedinjenim Arapskim Emiratima stotinjak je slučajeva zaraženih. Prvenstvo je prekinuto prije dva tjedna. Narod je discipliniran, pridržava se svih uputa. Svatko je u svojoj kućnoj karanteni. Valja se držati uputa i Boga moliti da sve prođe što brže. S ljudima iz kluba razgovaram desetak puta dnevno. Zajednički donosimo odluke. Ali nije vrijeme nogometa. Disciplinirano u borbi protiv opakog i nevidljivog neprijatelja. Zdravlje ljudi je najbitnije u ovom trenutku, a nogomet će se igrati. Slijedi nam kriza, u svim segmentima društva, pa tako i u sportu. Život je najveća vrijednost. Odgođeno je za godinu dana i Europsko prvenstvo, što je jedino ispravno”, kaže za Sportske novosti.

“Zahvala svima, od marljivih čistačica na Rujevici do mojih prvih suradnika. Onih koji su od prvog dana u projektu, Deana Šćulca, Srećka Juričića… Svi su uložili silnu ljubav, nevjerojatnu energiju u tih osam godina što su ostale za nama. Bilo je puno skeptika, uvjerenih da su sve lažna obećanja. Vjerovali smo, znali smo što možemo i želimo, svi zajedno. Danas je Rijeka priznati europski klub. Ponos grada!”, rekao je.

“Na putu do prvog cilja promijenili smo više od 100 igrača. Dobar posao napravila je struka, ali i klupski menadžment. Mijenjala se momčad dok nismo dobili – šampionski sastav. Možda petogodišnje razdoblje izgleda dugo, ali Rijeka nikad u svojoj povijesti nije slavila naslov prvaka. Imali smo cilj, ostvarili smo ga!”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.