Otac Stipe Miočića oštro kritizirao UFC zbog pristranosti, ali i Ngannaoua: ‘Moj sin nije prvak po njihovoj volji, nije lajavac’

Foto: Snimka zaslona

Približava se ”DAN D”, meč između američkog borca hrvatskih korijena Stipe Miočića i Francisa Ngannoua. Preostala su još samo dva dana. Svima, pa čak i onima koji nisu neutralni, dakle, navijačima francusko – kamerunskog borca, jasno je da UFC nije skloni Miočiću, protiv koga su i kladionice i koji prema pisanju medija ”nema nikakvih šanse.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toga je svjestan i Stipe, no, on se ne uzbuđuje previše te sve prihvaća jedino kako je moguće – ”hladne glave”, koncentriran na ono što slijedi u ringu za dva dana. Međutim, otac Stipe Miočića, Bojan, ipak nije tako miran te je i reagirao oštrom kritikom prema UFC-u.  Naime, novinari Fight Sidea pitali su Bojana kako Stipe podnosi takvo ponašanje UFC-a, s obzirom kako su ga u UFC-u zapravo ponizili na tiskovnoj konferenciji povodom  220 eventa, kada je Dana White govorio ‘bajke” o Ngannouu, dok je Miočiću jedva posvetio malo pažnje.  I to je Stipe sve stoički podnio.

”Svaka mu čast, sve to vrlo mirno i staloženo podnosi, ja to, recimo, ne bih mogao jer sam emotivniji. Stipe očito ima živce za sve to i treba mu čestitati zbog toga. Ako ste gledali press konferenciju vidjeli ste da mu je puno pomogao Daniel Cormier, UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji. Smirio ga je svojim pristupom. Stipe je svjestan svojih kvaliteta, ima cilj ispred sebe i to je pobjeda. Samo na to je fokusiran. Što se tiče Ngannoua… Znate što kažu, pas koji laje, ne grize”, rekao je otac Stipe Miočića te je vrlo jasno kazao kako UFC ne želi da njegov sin postane prvak:

“Zato što Stipe nije prvak po njihovoj volji, nije lajavac, nego je pravi sportaš i ispravan čovjek koji se ne bavi ‘trash talkom’”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane otac Stipe Miočića o Ngannouu nema baš previsoko mišljenje: :

”On je poseban jedino po tom ‘hypeu’ koji su oko njega stvorili. Zbog toga želim da Stipe uvjerljivo pobijedi i da začepi usta svima!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.