Ovako je Zdravko Mamić odgovorio Bjelici

fah

Trener Osijeka Nenad Bjelica na press konferenciji uoči utakmice protiv Varaždina govorio o Zdravku Mamiću, Damiru Miškoviću i HNL-u općenito. Rekao je kako nigdje ne postoji takav monopol jednoga kluba kao u HNL-u i dodao da se razočarao u Damira Miškovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I sad kad se sjetim pitanja Zdravka Mamića, jedno stoput isto pitanje: ‘Nenade, jel ti nešto treba?’. Ja kažem ne treba mi ništa. ‘Pa ljubavi, pa jel ti treba nešto?’. Kažem ‘ne treba mi Zdravko ništa, sve je pod kontrolom, vidiš da je 20 bodova prednosti’. Sad razumijem poruku tog pitanja. Tada mi nije ništa trebalo. Sad vidim što se radi i kako se radi”, rekao je Bjelica i nastavio:

“Reći ćete mi bio si u tom klubu. U prvoj sezoni nismo imali nijednog igrača na posudbi. U drugoj sezoni po jedan igrač u četiri kluba, jedino u Lokomotivi dva igrača. Apsolutno sve regularno. U prvoj sezoni nismo imali nijednog igrača na posudbi. A osvojili smo prvenstvo s 25 bodova prednosti ispred drugog i 30 bodova prednosti ispred trećeg. Znači nijedan posuđeni igrač. U drugoj sezoni po jedan igrač u četiri kluba, samo u Lokomotivi po dva igrača. Sada imamo slučajeve da pojedini hrvatski klubovi imaju 4 posuđena igrača iz Dinama. Prvenstvo je bilo regularno tamo do nove godine. A onda su krenuli transferi, razmjene, posudbe, počele su se događati čudne stvari izvan terena o kojima ne želim pričati. Ali možda će doći trenutak da nešto kažem. Ne kao alibi, mi smo već ostvarili uspjeh i napravili što smo htjeli, nego jednostavno da se zna tko je tko u hrvatskom nogometu i kako stvari funkcioniraju. Kad bih rekao sve što znam i što bih mogao reći, ne bi bilo svima baš ugodno”.

Odgovorio mu je Zdravko Mamić na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podijelio je Bjeličin intervju iz vremena dok je bio u Dinamu, u kojemu sadašnji trener Osijeka hvali i Mamića i Dinamo za sve što su postigli.

Uz video je objavio i definiciju ljubomore.

“Ljubomora je osjećaj koji je obično posljedica negativnih misli i osjećaja nesigurnosti, straha od tjeskobe, te precjenjivanja vlastitih mogućnosti potaknutih očekivanjem gubitka nečega do čega je nekome stalo, kao što su emocionalna veza, prijateljstvo, novac ili (najčešće) ljubav”, objavio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.