Paolo Tramezzani: ‘Bjelica i ja se znamo, ali sutra ne igram ja protiv njega, već moja momčad igra protiv Osijeka’

Split,3.02.2021 - Utakmica 19. kola Prve HNL Hajduk - Istra 1961. Na slici trener Hajduka Paolo Tramezzani. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Hajduk sutra od 15 sati gostuje u Gradskom vrtu kod Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Analizirali smo utakmicu s Istrom, a nakon toga i Osijek. U ovom trenutku razmišljam samo o Osijeku. Za sutra ću odabrati igrače za koje mislim da mogu biti spremni nakon tri dana i susreta s Istrom. Imali smo u četvrtak i dug put, a imamo još danas vremena za pripremiti se na najbolji način”, rekao je trener Hajduka Paolo Tramezzani pa dodao:

“Dobra su momčad. To pokazuje i ljestvica. Motivirani smo i spremni i želimo nastaviti naš posao.”

O Osijeku i dijeljenju prvog mjesta s Dinamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zaslužuju to. Dobra su momčad, s dobrim trenerom. Ali, sigurno će sutrašnja utakmica biti drukčija od prethodne dvije. Važna je za njih, ali vjerojatno još važnija za nas”, dodaje.

On i Bjelica se poznaju.

“Da, znamo se. Pratio sam treninge kada je bio u Spezije. Ne iznenađuje me što radi dobar posao. Ali, sutra ne igram ja protiv njega, već moja momčad igra protiv Osijeka. Pristup i stav su uvijek važni, u svakoj utakmici, svakog dana. Ono što ću tražiti od igrača je da vjeruju u ono što radimo i da ostanu zajedno i u dobroj i lošoj situaciji. Ako tako bude mislim da na pozitivan način možemo odraditi završnicu sezone”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.