Pašalić: Bit će zanimljivo do kraja

epa10006639 Croatia's Mario Pasalic and Denmark's Joachim Andersen (top) in action during the UEFA Nations League soccer match between Denmark and Croatia in Copenhagen, Denmark, 10 June 2022. EPA/Liselotte Sabroe DENMARK OUT

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Dansku 1:0 u Kopenhagenu u dvoboju trećeg kola skupine A1 Lige nacija. Strijelac jedinog pogotka bio je Mario Pašalić u 69. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je komentirao i strijelac pobjedničkog pogotka Mario Pašalić.

– Prvo poluvrijeme je bilo iznimno teško, mučili smo se, Danci su nas dobro stisnuli. Nismo uspjeli uhvatiti taj posjed, nismo stvarali puno šansi. Međutim, drugo poluvrijeme se potpuno promijenila slika, stvarali smo prilike i na kraju došli do tog gola, rekao je Pašalić.

O ulasku Modrića i Kovačića

– Oni su među dva najbolja vezna u svijetu i normalno je da kad oni uđu u igru, da dobiješ neku sigurnost. Kad imaš posjed onda imaš i više šanse za stvoriti nešto prema naprijed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je sljedećeg protivnika – Francuze, koji su izvukli remi kod Austrije i jedina su momčad u skupini koja nema pobjedu nakon tri kola.

– Tko bi rekao da Francuzi nakon tri kola neće imati pobjedu. Svi smo tu na bod-dva. Bit će zanimljivo do kraja, izjavio je Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.