Pašalić: Moramo se baviti nama samima i potruditi se prikazati igru kakvu smo pokazali protiv Kanade

Foto: fah

Mario Pašalić svjestan je važnosti predstojeće utakmice protiv Belgije koja, bez obzira na poraz od Maroka, slovi kao itekako jak protivnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritom poziva na maksimalan oprez i koncentraciju. 

“Belgija je pobijedila prvu utakmicu, ima tri boda i još uvijek može proći dalje. To je momčad s previše iskustva i s previše dobrih igrača da bi ih se tako lako otpisivalo u medijima. Ne znam hoće li belgijski izbornik Martinez mijenjati igrače, u napadu imaju vrhunska imena, doduše neki nisu igrali dugo vremena. Međutim, na ovakvoj utakmici motivacija je na velikoj razini, sigurno je da nam mogu napraviti probleme i moramo biti jako oprezni. Još imamo vremena za proći sve detalje i spremni ući u utakmicu”.

O povratku Lukakua

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sigurno nije u idealnoj formi jer dugo nije igrao, ali izuzetno je važan za Belgiju i jedan od najboljih napadača na svijetu. Ako bude igrao protiv nas, obratit ćemo pažnju na njega. Međutim, Belgija nije samo Lukaku, moramo se fokusirati na cijelu momčad, ne samo na pojedince”.

O ostvarenim snovima igranja na SP-u…

“Imam čast i privilegiju živjeti san svakog dječaka. Sretan sam što se stvari odvijaju u pozitivnom smjeru i nadam se da ćemo tako nastaviti dalje”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O problemima unutar belgijske svlačionice…

“Nema potrebe previše se obazirati na njih i njihove interne stvari. Mi se moramo baviti nama samima i potruditi se prikazati igru kakvu smo pokazali protiv Kanade”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.