Pašalić strijelac u pobjedi Elchea, Real slavio bez Modrića 3:0

Mladi hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić bio je strijelac za Elche u 4-0 (2-0) domaćoj pobjedi protiv izravnog konkurenta za ostanak u Primeri Deportiva u susretu 34. kola španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pašalić je postigao pogodak za 3-0 u 54. minuti susreta, a na terenu je proveo svih 90 minuta. To je drugi ovosezonski pogodak 20-godišnjeg Splićanina, bio je strijelac i prije 17 dana u pobjedi protiv Cordobe.

Elche je s nova tri boda stigao na 13. mjesto ljestvice s 37 bodova, osam više od 18. Deportiva koji se nalazi u zoni ispadanja.

Nogometaši Reala slavili su u 34. kolu na svom Bernabeu protiv Almerije s 3-0 i ostali na dva boda manje od vodeće Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez Luke Modrića, Garetha Balea i Karima Benzeme Real se mučio s Almerijom sve do 44. minute kada je James Rodriguez pogodio same rašlje. U 49. minuti igrač gostiju dos Santos je postigao autogol, a u 84. je Arbeloa postavio konačnih 3-0.

Sevilla je pobjedom kod Eibara preuzela četvrto mjesto, dok je Celta slavila kod kuće protiv Malage pogotkom Nolita minutu prije kraja.

Mario Mandžukić igrao je do 62. minute za madridski Atletico na gostovanju kod Villarreala, a tada ga je zamijenio Fernando Torres koji je 12 minuta potom postigao jedini pogodak na utakmici za pobjedu kojom se Atletico učvrstio na trećem mjestu ljestvice. Aktualni prvak sada ima 75 bodova, šest više od četvrte Seville i sedam od pete Valencije koja ima i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.