Perišić najavljuje: ‘Uvijek ovisimo sami o sebi i kada smo pravi nitko nam ništa ne može’

Foto: fah

Ivan Perišić, jedan od strijelaca u odlučujućoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Slovačke, najavio je prijateljski ogled Vatrenih s Gruzijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac ključnih pogodaka
“Ispalo je da sam protiv Slovačke ponovno postigao jedan od ključnih pogodaka u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, no uvijek ponavljam da nije važno tko zabija, nego da Hrvatska igra dobro, pobjeđuje i osigurava plasmane na završne turnire. Možemo biti ponosni i sretni, mislim da smo zaslužili plasman jer smo pokazali najviše u ovim kvalifikacijama”

Hrvatska pod povećalom
“Nije lako igrati poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji, sve su oči uprte u nas i pod povećalom smo u svakoj utakmici, no spremni smo za nove izazove i nadam se da ćemo na Europskom prvenstvu opet biti dobri. Imamo dobru momčad, pokrivenu s dvojicom ili trojicom dobrih igrača na svakoj poziciji i svatko čeka svoju šansu. Nadam se da ćemo igrati u svojim klubovima i dočekati Europsko prvenstvo u pravoj formi”

Navijačka podrška i uloga favorita
“Nadam se da ćemo na Europskom prvenstvu igrati u bližim gradovima, zbog naših navijača, kako bi ih bilo što više na tribinama. Uz njih možemo napraviti više, a uloge favorita nama nisu bitne. Uvijek ovisimo sami o sebi i kada smo pravi, kao što je bio slučaj prije dva dana, nitko nam ništa ne može”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smjena generacija
“Neki su se igrači oprostili, no dolaze mlađi, spremni, čak i na krilnim pozicijama gdje smo u prijašnjim godinama imali problema. Osim toga, oni nas potiču na dodatni rad jer svaki puta moramo dati sto posto”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.