Perišić nije na prodaju: “Dio je velikog projekta, ne želimo prodavati naše najbolje igrače”

Foto: fah

Milanski Inter nema namjeru ovog ljeta prodati Ivana Perišića (28), istaknuo je sportski direktor kluba Piero Ausilio komentirajući interes tri engleska velikana za hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Perišić je dio velikog projekta i ne želimo prodavati naše najbolje igrače. Ne možemo ni zamisliti Inter bez njega, a mislim da ni Perišić nema namjeru otići”, kazao je Ausilio iako Perišića u svojim redovima žele vidjeti Chelsea, Manchester United i Liverpool.

U Inter je stigao u ljeto 2015. iz njemačkog Wolfsburga, a vrijednost transfera bila je 16 milijuna eura. Ugovor s Interom veže ga do ljeta 2020. godine, ali zbog odličnih igara u talijanskom klubu i dresu hrvatske reprezentacije posljednjih godinu dana često se pojavljuju medijska nagađanja o odlasku u englesku Premier ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.